Extrema is een festival organisatie bekend geworden door Extrema Outdoor en later zijn bekendheid meer kracht gaf met Solar Weekend. Inmiddels bestaat de Nederlandse editie Extrema Outdoor Nederland maar gaat het succesvol verder in Belgie. Solar is nog going strong en nieuwkomer Mandala. Naast Belgie en Nederland zijn er ook evenementen geweest in Ibiza en Noorwegen.

Met diepe respect voor alle festival fotografen waarmee ik heb mogen werken wil ik benadrukken dat alle foto's op deze pagina niet door imagy zijn geschoten.
Meer info
foto credits: Stephan Colen
foto credits: Stephan Colen

Te veel om op te noemen

Wat ik bij Extrema heb mogen doen is echt te veel om op te noemen. Van promoten via flyers en promotie teams, alles online opzetten, doorvoeren en laten lopen, fotografen begeleiden voor tijdens en na de festivals, het contact met de grafische ontwerper voor het jaarlijkse artwork en het dan zelf doorzetten naar alle kanalen. Ik ademde Extrema in die tijd en heb er veel mogen leren. Hieruit zijn dan ook veel van mijn expertises geboren en ontwikkeld dus zeker een ‘project’ om toch even te melden.

Credits: Max Kneefel
Credits: Max Kneefel

Festivals in Google Streetview

In samenwerking met Google Maps hebben we Solar Weekend en Extrema Outdoor net voor het opengaan vastgelegd. Extrema Outdoor Nederland op Aquabest vind je door hier te klikken. Kan je mij ook ergens vinden? Hieronder zie je de volle Solar Weekend main stage. Klik ergens op het publiek en kan verder lopen door een bezoekerloos Solar Weekend.