Par-T is een van Nederlands grootste festival organisatoren die onder meer bekend zijn van festivals als 7th Sunday Festival, Harmony of Hardcore en Daydream Festival.

Meer info
Daydream Festival China

Daydream Festival Global

Het Daydream Festival concept heeft zijn roots in Belgie maar groeide uit tot een internationaal evenement met edities in Nederland, Mexico, China, Spanje, Qatar, Japan en er zullen nog vele nieuwe bestemmingen volgen.

De hoofdtaak die imagy voor Par-T uitvoer heeft de branding van Daydream Festival Global. In grote lijnen houd dat in dat imagy er voor zorgt dat de buitenlandse organisator alle juiste bestanden ontvangt en deze ook op de juiste manier gebruikt. Ook het verbeteren en nieuw aanmaken van bestanden gezien ieder land en/of cultuur wel zo zijn aanpassingen nodig heeft. Daarnaast heeft imagy de huidige website ontwikkeld en is deze verder door aan het ontwikkelen. Helaas ligt door COVID-19 dit project volledig stil.

Chatbot voor Par-T Festivals

Naast Daydream Festival heb ik voor de evenementen 7th Sunday, Harmony of Hardcore & Festyland de Chatbot ontwikkeld met het systeem van flow.ai

Royal VIP

Naast Daydream Festival heb ik voor de evenementen 7th Sunday, Harmony of Hardcore de VIP website mogen ontwikkelen. Het ontwerp werd hierbij aangeleverd en deze heb ik omgezet tot site.

Ontwerp door Par-T
Ontwerp door Par-T
Bekijk de gerealiseerde website: