I AM Productions is het productie bedrijf van BN'er Anne-Marie Fokkens. Ze presenteert niet alleen maar produceert ook video's/programma's waaronder het programma I AM Booming wat op Omroep Brabant wordt uitgezonden. In dit programma gaan we een dag mee met een Brabantse ondernemer. De insteek is juist niet het bedrijf uit te lichten maar de ondernemer achter het bedrijf.

meer info

I Am Booming op Omroep Brabant

Voor dit programma ging ik mee naar verschillende opnamedagen waarbij ik foto’s en video’s schoot die ik daarna weer inzetten voor Social Media. We maakte het programma met een team van vier en iedereen is zelf ook eens in de uitzending voorbij gekomen. Zo werd het wat persoonlijker en werd ook aan de kijker laten zien hoe het er achter de schermen uitzag. Mijn geschoten video’s werden vooral dan ook gebruikt als behind the scenes beelden en daarnaast waren er ook items die niet in de uitzending kwamen maar puur door mij voor online werden gemaakt. Alle geschoten foto’s waren voor de I AM Booming kanalen en de kanalen van Anne-Marie Fokkens.

Enkele foto's

Gasten

Inmiddels zijn er al twee seizoenen voorbij gekomen van programma en dit zijn de ondernemers waar we een dag mee zijn geweest: Jeroen van Eerd – Knegt Quality Tractors, Bob van Oosterhout – Triple Double / New Heroes, Jeroen van de Heuvel – ASC Group / Alumexx, Wiljan Bazelmans – Bazelmans AV, Tineke Sluiter – Orange Bag, Kristel Groenenboom – Containerservice C. groenenboom, Dennis van Proosdij – Boxx Global Expat Sollutions, Michiel Dill – Clavis, Judith Vermeulen – Vekon, Soenil Bahadoer – De Lindehof, Winny Hoffman – Hoffman Groep, Fleur van Zandbeek – Zandbeek, Sharon Hilgers – My Jewellery, Frank van Mierlo – HENK detachering, Renata Knook – Jaguar Land Rover Knook Breda, Erik van Loon – Van Loon Group, Eveline Wu – Mood , Pirjo de Winkel – Bij Robèrt, Martin Scherpenhuizen – Scherpenhuizen Groente en Fruit